Sadannen pakinaperjantain aiheista valitsin Sata sanaa.

Pari vuotta sitten tykkäsin kirjoitella raapaleita. Niitä oli hauska tehdä, se oli kuin ristikoiden täyttämistä. Scifi- ja fantasianäkökulma on minulle mieluista, ihan tavallinen elämäkin on usein aika absurdia...
(Jos et tiedä, mikä on raapale, klikkaa tästä.)

Otsikossa saa olla korkeintaan 15 sanaa, itse raapaleessa tasan sata. Seuraava raapale on vanha, mutta koska ideapankkini kärsii tällä hetkellä lamasta, niin menköön:

ERILAINEN KUIN MUUT MIEHET

Bongasin miehen heti. Hän oli kaikessa epävarmuudessaan söpö. Olin kyllästynyt itsevarmoihin röyhkimyksiin.

Minulla on tapana siirtyä viivyttelemättä ajatuksista tekoihin. Niinpä kävelin hänen luokseen ja tein tikusta asiaa. Tyyppi kuunteli juttujani, nyökytteli ja sanoi välillä "okei". Hän oli hyvännäköinen läheltäkin katsottuna. Ainoastaan hänen silmänsä saivat minut tuntemaan oloni hämmentyneeksi. Minusta tuntui, että hän ei räpytellyt niitä kertaakaan.

Karkotin epävarmuuden häivähdyksen kauas mieleni perukoille. Pyysin tyyppiä luokseni. Hän nyökkäsi ja lähti seuraamaan minua. Rappukäytävässä yritin suudella häntä. Hän hätkähti ja lähti kohti ulko-ovea. Raivostuin. En ole tottunut tulemaan torjutuksi. Tartuin häntä paidanhelmasta ja kiskaisin. Nappien irtoillessa näin, että hänellä ei ollut napaa.