Simplicitas haastoi minut:

1. Link to the person who tagged you. / Linkitä henkilö joka haastoi sinut
2. Post the rules on your blog. / Kirjoita säännöt blogiisi.
3. Write six random things about yourself. / Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4. Tag six people at the end of your post and link to them. / Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5. Let each person know they have been tagged and leave a comment on their blog. / Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
6. Let the tagger know when your entry is up. / Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen.

 

1. Kävin pari päivää sitten optikolla hankkimassa elämäni ensimmäiset monitehorillit. Olen vihdoinkin AIKUINEN kun minulla on AIKUISNÄKÖ. Silmälasit myi minulle entisen kotikyläni entinen K-lähikauppias. Sanoin hänelle, että olet sitten vaihtanut alaa. Hän naurahti, että miten niin, myin silloin ja myyn nyt.

2. Minulla on kausia, jolloin lihakseni ja niveleni ovat jäykkiä ja arkoja. ja olen mielettömän väsynyt. Kausi kestää pari-kolme viikkoa, sitä seuraa vetreä kausi, ja sitten iskee taas  kömpelyskausi. Parhaillaan on menossa huono kausi. Reumaa? Minut tutkittiin pari vuotta sitten, tuomio oli “sidekudossairauden oireita, ei riittävästi diagnoosiin.”

3. Luovun kiinnostavista asioista siinä vaiheessa, kun ne ovat tulossa tärkeiksi minulle. Rakennan siis itse itselleni lasikaton.

4. Hankin vihdoin ja viimein uuden ajokortin. Vanha ajokortti oli revennyt melkein kahtia, eikä valokuvan hymyilevä 18-vuotias tyttö ollut enää yhtään minun näköiseni.

5. Minusta on ihanaa valokuvata kasveja.

6. Radion Merisää saa oloni tuntumaan turvalliselta. Täysin järjetöntä, sillä meren rannalle on meiltä matkaa yli 100 km. Luulen, että kysymyksessä on jokin lapsuuteen liittyvä muistijälki.

 

Simplicitas, kiitos haasteesta! Yritin jättää blogiisi kommentin, mutta se ei mennyt läpi.

 

Haastan seuraavat bloggaajat:

Emmaleena

Ipi

Mehtäsielu

Tia

Allyalias

Alastalo